DISCOVERY SPORT

MODELET
DISCOVERY SPORT

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Ajka e hapësirës, rehatisë dhe sigurisë.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Çmimi nga € 75,542
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

209

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

6.6

I kombinuar l/100km

1,5 -1,7 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Matrix LED me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20" Stil 5076, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Mid-Silver me shkëlqim
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon me strukturë të dyfishtë, plotësisht prej lëkure
 • Bosht drejtimi i përshtatshëm elektrikisht
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse elektrike me kujtesë (memory) drejtuesi, me 14 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure Windsor në ngjyrë Ebony me qepje Gri
 • Veshje tavani Ebony prej Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Pivi Pro2
 • Paketa Online me plan interneti2
SIGURIA
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Kamera e pasme
 • Paketa e ndihmës për shoferin

Modern, i rafinuar dhe gati për rrugë.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT DYNAMIC SE

Çmimi nga € 64,214
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

225 / 224 ‡

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

7,8 / 8,1

I kombinuar l/100km

9,0 - 9,8 / 9,2 – 9,8 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Asistencë automatike e dritave të gjata (AHBA)
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 19” Stil 5136, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon standard
 • Kontroll klime me dy zona, me hapje ventilimi në radhën e dytë
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ elektrike me 12 pozicione dhe pasagjeri me 10 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse DuoLeather në ngjyrë Ebony me qepje Gri
 • Veshje tavani Ebony prej Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor Meridian™
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Pivi Pro1
 • Paketa Online me plan interneti2
SIGURIA
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm

Discovery Sport në formën e tij më të pastër.

DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Çmimi nga € 62,006
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

209

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

6.6

I kombinuar l/100km

1,5 -1,7 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme në ngjyrën e karrocerisë
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 18" Stil 5074
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon standard
 • Kontroll klime me dy zona, me hapje ventilimi në radhën e dytë
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse drejtuesi me 12 pozicione dhe ndenjëse pasagjeri e përparme elektrike me 10 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse Ebony prej materiali DuoLeather
 • Veshje tavani Light Oyster Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • TM
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Pivi Pro1
 • Paketa Online me plan interneti2
SIGURIA
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi dhe Kufizues shpejtësie

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI DISCOVERY SPORT

EKSPLORONI DISCOVERY SPORT

Projektuar për jetën familjare: ADN Discovery karakteristike.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Shtoni prekjen tuaj te Defender me një sërë opsionesh që zbulojnë personalitetin tuaj. Zgjidhni nga një gamë ngjyrash e frymëzuar, një sërë rrotash dhe tre opsione të ndryshme çati.

Nëse automjetit i vendosen disqe 18”, shpejtësia maksimale do të jetë 221km/h.

‡‡E kombinuar me motor elektrik.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

2Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.