RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION

RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION

Range Rover Sport Special Edition duke filluar nga 99.900 €

RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION D250 AWD

 • Bojë metalike
 • Disqe alumini 22”
 • Tavan panoramik xhami me hapje
 • Xhama të errësuar privatësie
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Ajër i kondicionuar automatik me 2 zona
 • Ngrohje në ndenjëset e përparme dhe të pasme
 • Android auto dhe Apple CarPlay
 • Kamera parkimi 3D
 • Ekran 13,1”
RANGE ROVER SPORT SPECIAL EDITION D250 AWD

Konsumi mesatar i ndërthurur i karburantit dhe emetimet e CO 2 : 0.7–12.5 l/100 km dhe 15–267 g/km.

AUTOMJETE NË GJENDJE

AUTOMJETET E DISPONUESHME 2
Range Rover Sport
Dynamic SE AWD 2998cc 2023
2023 new Range Rover Sport Borasco Grey AWD Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
diesel mhev
FUQIA
250 bhp
ÇMIMI
111,200 €
Range Rover Sport
Dynamic SE AWD 2998cc 2024
2024 new Range Rover Sport Santorini Black AWD Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
diesel mhev
FUQIA
300 bhp
ÇMIMI
122,000 €