DEFENDER


Defender 90 dhe 110 janë në dispozicion me pesë ose gjashtë sedilje, me 110 që ofrojnë opsionin e ulëseve shtesë në rreshtin e tretë. Defender 130 është me 8-vende, që u ofron pasagjerëve tuaj rehati të pakrahasueshme.

Të pajisura për aventurat e shekullit të 21-të, teknologjitë tona më intuitive deri më tani sigurojnë komoditet, lidhje dhe dukshmëri.

Me materialet tona më të forta deri më tani dhe të testuar deri në kufijtë e tij. Defender është projektuar për qëndrueshmëri optimale.

Karboni sesa alternativat prej lëkure. Është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, i lehtë për t'u pastruar dhe ka një pamje me kokrra të imëta me një ndjesi të butë. Konfiguro kabinën e Defender sipas dëshirës tuaj. Zgjidhni midis një ndenjëseje në kabinë ose një karrige kërcimi përpara. Ose zgjidhni një tastierë qendrore të përparme, me ose pa frigorifer.
Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

KERKESE PER OFERTE

Sorry we encountered some error while loading the form.

You can click the button below to retry:

Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.