OPSIONE

KRIJO DEFENDER-IN TËND

wXeCHFdscuw
KREU
NGJYRA TË KARROCERISË
#component-4
OPSIONET E ÇATISË
#component-6
OPSIONET E RROTAVE
#component-8
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË
#component-10
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender
NGJYRA TË KARROCERISË
SHTATË ZGJEDHJE TË FRYMËZUARA

Shtatë ngjyra boje në dispozicion, me të gjelbër Pangea dhe Gondwana Stone të ndikuara nga superkontinentet antike. Ngjyra të tjera në dispozicion përfshijnë e bardhë Fuji, ngjyrë argjendi Indus, gri Eiger, e zezë Santorini dhe blu Tasman.

NDËRTO VETË
E gjelbër Pangea
Gondwana Stone
E bardhë Fuji
Argjendi Hakuba
Gri Eiger
E zezë Santorini
Blu Tasman
E bardhë Yulong
OPSIONET E ÇATISË
ÇATI RROBE ME PALOSJE
ÇATI RROBE ME PALOSJE

Kur është e hapur, çatia e palosshme prej rrobe ju lejon të ndiheni vërtet pjesë e rrethinës tuaj. E mbyllur, shton ndjesinë e intimitetit dhe mbrojtjes nga elementët.

ÇATI PANORAMIKE ME RRËSHQITJE
ÇATI PANORAMIKE ME RRËSHQITJE

Duke e mbushur tapicerinë me dritë natyrale, çatia panoramike rrëshqitëse siguron një pamje të bollshme të brendisë dhe një lidhje të qetë me botën e jashtme.

ÇATI ME KONTRAST
ÇATI ME KONTRAST

Bëj një deklaratë Zgjidhni nga dy ngjyra: Çati e bardhë klasike Fuji ose e zezë Narvik me kontrast.

OPSIONET E RROTAVE
DYMBËDHJETË OPSIONE

Zgjidhni prej 12 modeleve të rrotave* në katër madhësi të ndryshme: 18”, 19”, 20” dhe 22”. Përfshirë rrotën e pandalshme 18 ”të bardhë.
*Jo të gjitha opsionet paraqiten.

NDËRTO VETË
18” stili 5093, e bardhë me shkëlqim, çeliku
Rrota 18" stili 5094 me 5 këmbë ngjyrë gri e errët
Rrota 19" stili 6009 me 6 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 19" stili 6010 me 6 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 19" stili 6010 me 6 këmbë të zeza me shkëlqim
Rrota 20" stili 5094 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 20” stili 5095 me 5 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
Rrota 20" stili 5098 me 5 këmbë, ngjyrë gri e errët
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË
DALLOHU

Një shtresë e veçantë për karrocerinë e Defender. Kjo paketë përmban të zezë Narvik duke detajuar shkrimin e kofanos dhe derës së bagazhit, grilës së përparme dhe shtresës së kofanos.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/**.jpg
Kliko për të ndërvepruar
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/stand-out/**_m.jpg
Prek për të ndërvepruar
PERSONALIZIMI I FUNDIT

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.