LAND ROVER DEFENDER

OPSIONET DHE AKSESORËT

PAKETAT E EKSTERIERIT

Personalizoni Defenderin tuaj edhe më tej me përzgjedhjen tonë të paketave të jashtme.

PAKETA BRIGHT

Shtoni një prekje Kromit Noble në Defender-in tuaj me pllakat mbrojtëse të përparme dhe të pasme dhe grilën dhe distinktivin Ceres silver.
PAKETA BRIGHT
PAKETA EXTENDED BRIGHT
PAKETA BLACK
PAKETA EXTENDED BLACK

OPSIONET E EKSTERIERIT

Bëni Defenderin, Defenderin tuaj.

12 ZGJEDHJE TË FRYMËZUARA

12 ngjyra të disponueshme të ngjyrës*, me Pangea jeshile dhe Gondwana Stone të ndikuar nga superkontinentet e lashta. Ngjyra të tjera të disponueshme përfshijnë Sedona të kuqe, Lantau bronzë, Fuji e bardhë, Hakuba silver, Gri Eiger, Santorini e zezë, Tasmanike e kaltërt, Yulong e bardhë, Silver Silikonë dhe Gri Carpathian.

*Nuk shfaqen të gjitha opsionet. Në varësi të modelit.

OPSIONET E KULMIT

OPSIONET E KULMIT

Çfarë do të kërkojë aventura juaj? Zgjidhni midis një çati të fortë, çati prej pëlhure të palosshme ose çati panoramike rrëshqitëse.
OPSIONET E RROTAVE

OPSIONET E RROTAVE

Zgjidhni nga 15 opsionet e rrotave në katër madhësi të ndryshme: 18”, 19”, 20” dhe 22”. Përfshirë rrotën e pandalshme prej çeliku 18” me Shkëlqim të bardhë.

PAKETAT E AKSESORËVE

Mundësi të pakufizuara. Bëni më shumë nga bota juaj.

OPSIONET E PAKETAVE

OPSIONET E PAKETAVE

Shtojuni aftësive të Defender për të gjithë terrenin me një nga katër paketat e aksesorëve, të optimizuara për t'iu përshtatur mënyrës suaj të jetesës dhe të dizajnuara për të përmirësuar aventurat tuaja.
EKSPLORONI PAKETAT E AKSESORËVE

SIGURIA DHE ASISTENCA

Gama jonë e veçorive të ndihmës për drejtimin dhe parkimin është projektuar për të siguruar që çdo udhëtim të jetë sa i sigurt aq edhe i këndshëm.

NDIHMA PËR SHOFERIN

NDIHMA PËR SHOFERIN

Defender përfshin një sërë veçorish të ndihmës së shoferit për të ofruar siguri dhe komoditet edhe më të madh gjatë drejtimit të automjetit tuaj – i disponueshëm përmes Paketës së Ndihmës në Vend të Blind, Paketës së Ndihmës së Shoferit dhe Kamerës rrethuese 3D.

PERSONALIZIMI

Bëni më shumë nga bota juaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t'iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

EKSTERIERI

Përmirësoni aftësinë, qëndrueshmërinë dhe tërheqjen vizuale të Defender-it tuaj. Aksesorët e jashtëm përfshijnë shkallët anësore të fiksuara dhe Dekalin e mbulesës së zezë mat.
EKSTERIERI
MBAJTJA
RIMORKIMI
PAKETA PET

KOLEKSIONI LIFESTYLE

Koleksioni ynë Above and Beyond përfshin veshje dhe pajisje teknike. Çdo artikull mishëron me krenari karakterin e Defenderit.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET E LAND ROVER DEFENDER

MODELET E LAND ROVER DEFENDER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKAT
PAKETA AKSESORE

PAKETA AKSESORE

Zgjidhni nga katër paketa.
EKSPLORONI PAKETAT E AKSESORËVE
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.
SHIKONI GALERINË

**Kur vendoset në 110 dhe 130 me goma jashtë rrugës. Nuk është në dispozicion në modelet Defender V8. Modelet Defender V8 nuk kanë kapacitet dinamik të ngarkimit të çatisë.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që kanë kontrollin e plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.