RANGE ROVER SPORT I RI

RISI INOVATIVE

SHIKONI FILMIN
Range Rover Sport i ri jep shembull. Nga performanca e përqendruar në rrugë dhe aftësia me famë botërore për të gjitha terrenet, një mori teknologjish emocionuese dhe inovative e kthejnë Range Rover Sport në përkufizim të luksit sportiv.

TEKNOLOGJIA QË PËRKRAH DIZAJNIN

Dizajni që ka rafinimin në thelb të tij, me qelqim të rrafshët dhe nivele të larta saktësie. Teknologjitë që përkrahin dizajnin përmirësojnë linjat e pastra dhe performancën aerodinamike të New Range Rover Sport, me përfundimin e fshehur të shiritit të belit dhe kulmin e salduar me lazer duke krijuar një pamje moderne dhe të qetë.

ANULIMI AKTIV I ZHURMAVE

ANULIMI AKTIV I ZHURMAVE

Gjenerata e ardhshme e Anulimit aktiv të zhurmës filtron zhurmën e padëshiruar, duke ju lënë të përqendroheni në shijimin e udhëtimit. Mikrofonët brenda çdo harku të rrotave detektojnë zhurmën. Procesorët dixhital llogarisin zërin e nevojshëm për të hequr këto frekuenca të padëshiruara duke përdorur altoparlantët e brendshëm dhe mbështetësin e kokës.

SISTEMI I NJOHUR MERIDIAN

Ngisni cilësinë e zërit. Sistemi i fuqishëm i tingullit Meridian Signature ofron riprodhim muzike me besnikëri të lartë me deri në 29 altoparlantë, një subwoofer dhe amplifikator me 1,430 W fuqi - duke krijuar një mjedis personal të tingullit dhe një nga përvojat më të mira audio të automobilave për katër pasagjerë.

PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS

Cilësia e ajrit të interierit është ngritur në nivel tjetër me Sistemin Pro të pastrimit të ajrit të kabinës. Filtrimi PM2.5 dhe teknologjia nanoe™ X reduktojnë ndjeshëm aromat, bakteret dhe alergjenët, duke përfshirë virusin SARS-CoV-2*, ndërsa menaxhimi i CO2 rrit mirëqenien dhe vigjilencën e të gjithë banorëve duke monitoruar dhe duke kontrolluar nivelet e CO2. Ju mund ta përdorni sistemin nga distanca për ta përgatitur kabinën përpara udhëtimit.

DREJTIMI ME TË GJITHA RROTA

SHPEJTËSI MË E LARTË

SHPEJTËSI MË E LARTË

Me drejtimin me të gjitha rrotat, rrotat e pasme drejtohen deri në 7,3 gradë, duke rritur qëndrueshmërinë e New Range Rover Sport me shpejtësi më të larta duke u rrotulluar në të njëjtin drejtim si rrotat e përparme.

FENERËT LED DIXHITALË

Fenerët LED dixhitalë me dritat karakteristike për drejtimin e ditës ofrojnë shikueshmëri të shkëlqyer në lëvizjet e natës me një distancë deri në 500 m. Çdo fener përmban 1,3 milionë pajisje dixhitale të mikropasqyrës që përshtatin rrezen për të maskuar deri në 16 objekte, duke optimizuar ndriçimin dhe duke minimizuar rrezikun e verbimit të përdoruesve të tjerë të rrugës.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

ELEMENTET KRYESORE

ELEMENTET KRYESORE

I vendosur në një nivel tjetër.
SHIKONI GALERINË
MODELET RANGE ROVER SPORT

MODELET RANGE ROVER SPORT

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKAT

*Kërkimi Texcell, 2020 i kryer për Panasonic dhe rezultati është ofruar nga Panasonic.