RANGE ROVER SPORT I RI

MODELET

Na vjen keq, për momentin lloji P400 i motorit nuk është i disponueshëm për t’u porositur. Do t’ju njoftojmë menjëherë sapo të jetë sërish në dispozicion.

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjesinë e çdo modeli.

SPECIFIKAT E PAKETAVE

Çdo paketë ofron specifika shtesë dhe veçori ekskluzive.

BOTIMET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. I kufizuar nga koha ose numri.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Forma e tij më e pastër.

RANGE ROVER SPORT S

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

D250 MHEV

Fuqia (kW/PS)

183/249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 20"
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Pragje alumini me mbishkrimin Range Rover
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike me ngohje, me memorje, e me 12 mënyra të përshtatjes, me mbështetëse koke manuale përpara me 2 drejtime dhe ulëse të pasme me pjerrësi elektrike
 • Ulëse lëkure të kokërrzuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, paketë interneti me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • Sistemi i zërit MeridianTM
KOMODITETI
 • Kamera rrethuese 3D
 • Asistencë për këndin e vdekur
 • Monitorimi i trafikut të pasmë
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat i përshtatshëm off-road*
 • Supendim ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenim**

RANGE ROVER SPORT SE

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

D250 MHEV

Fuqia (kW/PS)

183/249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët Pixel LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakë të rrotave nga alumini 21"
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Pragje alumini me mbishkrimin Range Rover
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me memorie elektrike me ngrohje e me 20 mënyra të përshtatjes me ulëse të pasme me ngrohje që shtrihen
 • Ulëse nga lëkura Windsor e perforatuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • Sistemi i zërit MeridianTM
KOMODITETI
 • Tempomat i adaptueshëm me asistencë gjatë drejtimit
 • Sistemi i reagimit në bazë të gjendjes së shoferit
 • Monitor i përplasjes së pasme
 • Asistenca për mbrojtjen e pasagjerëve
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Adaptive Dynamics
 • Suspendim ajri Dynamic
 • Tempomat i përshtatshëm off-road*
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

Vizualisht thekson praninë e sigurt.

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC S

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

D250 MHEV

Fuqia (kW/PS)

183/249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E ROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 20"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike me ngohje, me memorje, me mbështetëse koke manuale përpara me 2 drejtime dhe ulëse të pasme me shtrirje elektrike
 • Ulëse lëkure të kokërrzuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1 inç, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • Sistemi i zërit MeridianTM
KOMODITETI
 • Kamera rrethuese 3D
 • Asistencë në këndin e vdekur
 • Monitorimi i trafikut të pasmë
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullues ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

D250 MHEV

Fuqia (kW/PS)

183/249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Pixel LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 21"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike me ngohje, me memorje, me 12 mënyra të përshtatjes me ulëse të pasme me shtrirje elektrike me ngrohje
 • Sedilje lëkure Windsor të shpuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, me paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • Sistemi i zërit MeridianTM
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Sistemi i reagimit për gjendjen e shoferit
 • Monitor i përplasjes së pasme
 • Asistenca për mbrojtjen e pasagjerëve
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullim ajri Dynamics
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P530 V8

Fuqia (kW/PS)

390/530

Shpejtësia maksimale km/h

250/155

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

4,5
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKTERIERIT
 • Fenerët Digital LED me dritat dalluese të ditës Fenerët dixhitalë LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 22"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçimi i kabinës
 • Kontrolli i klimës me dy zona
ULËESET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me ngrohje dhe ajrosje me 22 mënyra të përshtathjes, me memorie elektrike, dhe ulëse të pasme me shtrirje me ngrohje dhe ventilim
 • Ulëse lëkure gjysmë aniline të perforatuara
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1”, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • MeridianTM Sistemi i zërit rrethues 3D
 • Ekran në xhamin e përparmë
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Asistenca parkimit
 • Asistenca e parkimit në distancë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullues ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

Shprehje e pagabueshme e Luksit Sportiv.

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

D250 MHEV

Fuqia (kW/PS)

183/249

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Digital LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Kulm me kontrast të zi
 • Kulm panoramik rrëshqitës
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 22"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim Premium i kabinës
 • Pragje metalike me mbishkrimin Autobiography
 • Kontrolli i klimës me katër zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me ngrohje dhe ajrosje me 22 mënyra të përshtathjes, masazhuese, me memorje elektrike, me mbështetëse koke me krahë dhe ulëse të pasme me shtrirje elektrike me ngrohje dhe ventilim me mbështetëse koke me krahë
 • Ulëse lëkure gjysmë aniline të perforuar
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1 inç, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • MeridianTM Sistemi i tingullit rrethues 3D
 • Ekran në xhamin kryesor
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Asistenca e parkimit
 • Asistenca e parkimit në distancë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullues ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

Kuratori e ka krijuar për ju.

RANGE ROVER SPORT FIRST EDITION

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

D350 MHEV

Fuqia (kW/PS)

258/350

Shpejtësia maksimale km/h

234

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,9
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Digital LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Kulm me kontrast të zi
 • Kulm panoramik rrëshqitës
 • Xham i errësuar
KAPAKËT E RROTAVE DHE GOMAT
 • Kapakët e rrotave nga alumini 23"
 • Kaliperat e frenave ngjyrë të zezë
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim Premium i kabinës
 • Pragje metalike të ndriçuara me mbishkrimin First Edition
 • Kontrolli i klimës me katër zona
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme me ngrohje dhe ajrosje me 22 mënyra të përshtathjes, masazhuese, me memorje elektrike, me mbështetëse koke, dhe ulëse të pasme me shtrirje elektrike me ngrohje dhe ventilim me mbështetëse koke me krahë
 • Ulëse lëkure gjysmë aniline të perforuara
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 13,1 inç, paketë të internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay® me valë2 dhe Android Auto me valëTM3
 • MeridianTM Sistemi i tingullit rrethues 3D
 • Ekrani në xhamin kryesor
KOMODITETI
 • Tempomat përshtatës me asistencë gjatë drejtimit
 • Asistenca e parkimit
 • Asistenca e parkimit në distancë
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Terrain Response 2
 • Tempomat përshtatës off-road*
 • Pezullues ajri Dynamic
 • Adaptive Dynamics
 • Drejtimi me të gjitha rrotat**
 • Dynamic Response Pro**
 • Diferenciali aktiv elektronik me vektorim rrotullues të frenimit**

VAZHDONI TË EKSPLORONI

INOVACIONI

INOVACIONI

Drejtoni sipas shembullit.
EKSPLORONI INOVACIONIN
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Eksploroni modelet elektrike.
ZBULONI MË SHUMË
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKAT

*I disponueshëm vetëm si Standard me motorët D350, P530 dhe P510e
*
Disponohet vetëm si Standard me motorët P530 dhe P510e


1Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
2Makina juaj është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.
3Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e mjeteve duhet të sigurohen që të kenë gjithmonë kontroll të plotë mbi mjetin.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu i Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.