RANGE ROVER EVOQUE

MODELET

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjenjën e çdo modeli.

PAKETAT E SPECIFIKIMIT

Çdo paketë ofron nivele shtesë të finiturave dhe veçori ekskluzive.

VARIANTET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. Kufizuar në kohë ose numër.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

RANGE ROVER EVOQUE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje e komandim
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 17" stili 1005, 10 këmbë në rrota ngjyrë gri e errët¹
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Kontrolli i klimës me dy zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale
 • prej stofi Ebony
INFO-ZBAVITJE
 • Sistemi Audio
 • Touch Pro
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera e pasme
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE S

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18" stili 5075 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Kontrolli i klimës me dy zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 10 pozicione manuale
 • Ndenjëse stofi Ebony me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Navigation Pro
 • Pro Services dhe internet Wi-Fi
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës të Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE SE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED vetëm me drita ditore simbol me zbehje automatike
 • Pasqyra dyersh me ngrohje me palosje automatike, me ngrohje, kujtesë dhe drita afrimi
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5076 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Ekran ndëraktiv i drejtuesit
 • Kontrolli i klimës me dy zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 14 pozicione manuale
 • Ndenjëse stofi Ebony me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Navigation Pro
 • Pro Services dhe internet Wi-Fi
FUNKSIONALITET
 • Paketa e Parkimit
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje e komandim
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 17" stili 5073 me 5 këmbë, gri të errëta³
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Kontrolli i klimës me dy zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale
 • prej stofi Ebony
INFO-ZBAVITJE
 • Sistemi Audio
 • Touch Pro
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi (zbehje automatike në anën e drejtuesit)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18" stili 5074 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Kontrolli i klimës me dy zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 10 pozicione manuale
 • Ndenjëse stofi Ebony me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Pro Services dhe internet Wi-Fi
 • Pro Services and Wi-Fi Hotspot
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës të Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED Premium me drita ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi (zbehje automatike në anën e drejtuesit)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5079 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Ekran ndëraktiv i drejtuesit
 • Kontrolli i klimës me dy zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 14 pozicione manuale
 • Ndenjëse stofi Ebony me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Navigation Pro
 • Pro Services dhe internet Wi-Fi
FUNKSIONALITET
 • Asistenca e këndit të vështirë
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED vetëm me drita ditore simbol me zbehje automatike
 • Pasqyra dyersh me ngrohje me palosje automatike, me ngrohje, kujtesë dhe drita afrimi
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20” stili 5079 me 5 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
TAPICERIA
 • Ekran interaktiv i drejtuesit
 • Pasqyra e pasme e brendshme ClearSight²
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 16 pozicione manuale
 • Ndenjëse lëkure Ebony Windsor stofi
INFO-ZBAVITJE
 • Sistem audio Meridian™
 • Navigation Pro
FUNKSIONALITET
 • Paketa e Drejtimit
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Në dispozicion në tre ngjyra të karrocerisë, me çati prej bronzi korintian.
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

227/309‡‡
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Çati panoramike me rrëshqitje10
 • Fenerë premium LED me Drita Ditore simbol
 • Fenerë anti-mjegull
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5076 ngjyrë gri sateni të errët
TAPICERIA
 • Tapete të koleksionit bronz
 • Pasqyrë e pasme Clearsight9
 • Pragje me ndriçim me shkrim Range Rover
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione dhe ndenjëse të pasme me palosje 40:20:40 me mbështetëse qendrore të krahut
 • Rimeso qymyrdruri gri natyral
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro6
 • Ekran 10” me prekje me palosje me ekran 10” të poshtëm
 • Paketë interneti me planin të dhënash7
 • Remote2
 • Paketa e telefonit inteligjent me Apple CarPlay®3 dhe Android AutoTM4
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Frenimi në Rast Urgjence
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Asistenca e Ruajtjes së Korsisë
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P300 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

213

Përshpejtimi 0-100km/h

6,4

Kuaj fuqi (kW/PS)

221/300
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë matrix LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
 • Fixed panoramic roof
 • Autobiography badge
 • Burnished copper Range Rover lettering
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21” stili 5077 me 5 këmbë, Gloss Light Silver me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
 • Red brake calipers
TIPARE TË KARROCERISË
 • Pasqyra e pasme e brendshme ClearSight2
 • Pllaka dyshemeje metalike me logon R-Dynamic
 • Ndriçimi i kabinës
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • 14-way heated and cooled electric driver memory with heated rear seats
 • Quilted perforated Windsor leather seats with Full Extended Leather Upgrade
 • Natural Grey Ash veneer
 • Suedecloth headlining
 • Shtylla e drejtimit e rregullueshme në mënyrë elektrike
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro with 10” Touchscreen
 • Lower Touchscreen
 • Meridian™ Surround Sound System
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™ 2​
SIGURIA
 • Kamera rrethuese 3D
 • Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit
 • Frenimi në rast urgjence
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Driver Assist Paketa consisting of Asistencës së këndit të vështirë, Clear Exit Monitor, Adaptive Cruise Control, Monitorimi i Parandalimi të Përplasjes and Rear Traffic Monitor

VAZHDONI EKSPLORIMIN

HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Range Rover Evoque Hibrid Elektrik kombinon një motor benzine me 3 cilindra, 1,5 litërsh me një motor elektrik për prodhuar në total 309 kuaj fuqi. Drejtojeni makinën qoftë në modalitetin paralel-hibrid ose elektrik.
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Range Rover Evoque më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

[1] Shifrat e paraqitura janë vlerësimet e prodhuesit dhe do të zëvendësohen me shifrat zyrtare të testit të BE-së menjëherë pasi ato të jenë në dispozicion. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve.

“Nëse automjeti është i pajisur me rrota 17" ose 18", shpejtësia më e lartë do të jetë 221km/orë

‡‡ Kur kombinohet me motor elektrik,

1 Stili 5075 118”, me 5 këmbë me ndarje është standard në motorët D200, P250, P300 dhe P300e.
2 Klientët që mbajnë lente varifokale ose bifokale mund të kenë probleme në përshtatjen e modalitetit dixhital të pasqyrës. Megjithatë, modaliteti normal i pasqyrës mund të përdoret në çdo kohë.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.


Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.


Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.
Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.
Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja tri fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.