LAND ROVER <br> HIBRIDE ELEKTRIKE

LAND ROVER
HIBRIDE ELEKTRIKE

PHEV – TRANSMISIONI YNË MË INOVATIV DERI TANI

ÇFARË ËSHTË PHEV?

Automjetet elektrike hibride shpesh shkurtohen shprehimisht në hibrid ose, për t'i dalluar nga automjetet hibride mesatare, PHEV.

FUQIA

FUQIA

Duke kombinuar një motor me djegie të brendshme me një motor elektrik për efikasitet dhe performancë optimale, PHEV jep më të mirën e të dy teknologjive.
FINESË

FINESË

PHEV jep një makinë praktikisht të heshtur në modalitetin e automjetit të plotë elektrik (EV) dhe, për përsosje optimale, siguron një tranzicion pa probleme midis motorit të benzinës dhe motorit elektrik.
ELEKTRIK

ELEKTRIK

Se si doni të drejtoni varet nga ju. Thjesht zgjidhni mënyrën e paracaktuar të drejtimit, duke kombinuar motorin e benzinës me motorin elektrik ose zgjidhni modalitetin e plotë elektrik EV (automjet elektrik).
PA KOMPROMIS

PA KOMPROMIS

Kur bëhet fjalë për aftësinë dhe performancën, PHEV është preciz dhe pa kompromis dhe plotësisht i aftë të manovrojë situata jashtë rrugës së shtruar siç është thellësia ujore apo bora e thellë.

RROTA TË PASME AKTIVE ELEKTRIKE

MOTOR ME DJEGIE TË BRENDSHME

Këto hibride elektrike kombinojnë një motor me djegie të brendshme me një motor elektrik për të dhënë performancë të përmirësuar drejtimi me rritje të efikasitetit të karburantit.
MOTOR ME DJEGIE TË BRENDSHME
BATERI ME TENSION TË LARTË
MOTORI ELEKTRIK/TRANSMISIONI
KONTROLLUESI INTELIGJENT

TË GJITHA RROTAT AKTIVE ELEKTRIKE

MOTOR ME DJEGIE TË BRENDSHME

Këto hibride elektrike kombinojnë një motor me djegie të brendshme me një motor elektrik për të dhënë performancë të përmirësuar drejtimi me rritje të efikasitetit të karburantit.
MOTOR ME DJEGIE TË BRENDSHME
BATERI ME TENSION TË LARTË
MOTORI ELEKTRIK/TRANSMISIONI
KONTROLLUESI INTELIGJENT

SI TË KARIKOHET

Pavarësisht nëse jeni jashtë ose gati për të parkuar në shtëpi, shumë lloje të opsioneve të karikimit ju lejon të karikoni kudo që të jeni.

KREU

KREU

Kablloja e domosdoshme e karikimit Modaliteti 2 për karikimin në shtëpi shoqëron automjetin tuaj. Karikimi në shtëpi bëhet në mënyrë ideale gjatë natës dhe mund të kryehet pavarësisht kushteve atmosferike. Për kohë karikimi më të shpejta rekomandohet një grup muri.
KARIKIM MË I SHPEJTË ME NJË GRUP KARIKIMI

KARIKIM MË I SHPEJTË ME NJË GRUP KARIKIMI

Me një grup karikimi të instaluar në shtëpinë tuaj, një karikim i plotë mund të arrihet aq pak sa 2,2 orë2. Grupi i karikimit duhet të instalohet nga një prej specialistëve tanë në një vendndodhje të përshtatshme për ju. Kërkoni më shumë informacion nga shitësi lokal i Land Rover.
NA GJENI TANI

EKSPLORO LAND ROVER

GAMA JONË HIBRIDE

GAMA JONË HIBRIDE

Eksploroni gamën tonë të automjeteve hibride elektrike.
ZBULO MË SHUMË
EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

Eksploroni dhe krahasoni gamën tonë të plotë të automjeteve para se të zgjidhni atë të duhur për ju dhe stilin e jetës tuaj.
EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

1Lëvizja nëpër terrene zhytëse disponohet vetëm kur motori është i ndezur.

2Disa stacione të caktuara mund të kërkojnë regjistrim ose tarifim karikimi.

3Koha e karikimit mund të ndryshojë në varësi të kapaciteteve të rrymës elektrike të rrjetit tuaj.

Hapësira e bagazhit është e zvogëluar në modelet PHEV, ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj për më shumë detaje. Pajisjet e karikimit mund të ndryshojnë sipas tregut. Për më shumë informacion ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj.