RANGE ROVER I RI NGA SV BESPOKE

RANGE ROVER I RI NGA SV BESPOKE

INTERPRETIM I STËRHOLLUAR I LUKSIT DHE PERSONALIZIMIT TË LAND ROVER

STILI JUAJ SUBLIM. MJESHTËRIA JONË IKONIKE

Qoftë nëse e ngisni vetë apo dikush nget për ju, Range Rover i ri është materializimi i personalizimit elegant – i dalluar në çdo detaj dhe i përshtatur me një përzgjedhje materialesh dhe finiturash të kuruara.

STILI JUAJ SUBLIM. MJESHTËRIA JONË IKONIKE

NJË KARROCERI ELEGANTE E JUAJA

Zgjedhja juaj e rrotave opsionale 22” të aliazhit SV Bespoke në ngjyrë të zezë saten me kontrast me prerje diamant ose rrota aliazhi 23” SV Bespoke në gri të errët me shkëlqim me kontrast argjendi janë vetëm fillimi i historisë suaj të personalizimit.

NJË KARROCERI ELEGANTE E JUAJA

KABINA JUAJ PA KOMPROMIS

Hyni brenda Range Rover-it tuaj të ri dhe do të jeni të rrethuar nga detaje të jashtëzakonshme të parashikuara nga ju. Ndenjëse lëkure jashtëzakonisht të pastra SV Bespoke Ebony afro-aniline me një zgjedhje të skemave plotësuese të ngjyrave disponohen për t'u përputhur me një komplet rimesosh natyrale arre kafe ose natyrale arre Ecru nga SV Bespoke.

KABINA JUAJ PA KOMPROMIS
KABINA JUAJ PA KOMPROMIS

Zgjedhja juaj e opsioneve të timonit prej druri dhe lëkure nga SV Bespoke dhe tapetet SV Bespoke e ngrenë më lart ambientin e brendësisë.

KABINA JUAJ PA KOMPROMIS

BËJENI RANGE ROVER VËRTET TUAJIN

Konfiguroni Range Rover-in tuaj të ri saktësisht sipas specifikimeve dhe stilit tuaj.