DEFENDER 130

DEFENDER 130

HAPËSIRË PËR AVENTURË TË PËRBASHKËT
SHIKONI FILMIN

DIZAJNI I EKSTERIERIT

Një siluetë e dallueshme menjëherë e zgjeruar përmes dizajnit të realizuar në mënyrë supreme. Defender 130 kombinon formën me funksionin për të arritur një prani komanduese.

PREZENCË IMPOZUESE

Me një masë mbresëlënëse 5,358 mm nga hunda e tij deri te rrota rezervë, është e pamundur të humbasësh. Dizajni i tij i gjerë kërkon vëmendje si jashtë ashtu edhe në rrugë. Defender 130 është kombinimi përfundimtar i hapësirës dhe aftësisë.

NDJENJA E HAPËSIRËSISË

Një çati panoramike rrëshqitëse lanë dy rreshtat e parë të ulëseve me dritë natyrale, ndërsa një çati shtesë xhami, unike për Defender 130, siguron që pasagjerët në rreshtin e tretë të kenë të njëjtën përvojë autentike të Defender si kudo tjetër në automjet.

DETAJE PREMIUM

Nga qëndrimi i tij i qëllimshëm deri te sipërfaqet e tij reduktuese dhe të sofistikuara, gjithçka rreth Defender 130 nxjerr një besim të qetë. Mbulesa e rrotave rezervë me ngjyrën e trupit shton estetikën e saj kohezive dhe të qëllimshme të dizajnit.

DIZAJNI I INTERIERIT

Me një rresht të tretë të ndenjëseve, Defender 130 ofron hapësirën më të mirë në klasë për deri në tetë pasagjerë. Ndërsa brenda, detajet unike e ngritin edhe më shumë dizajnin.

DETAJET E DIZAJNIT

DETAJET E DIZAJNIT

Tepër e gjerë, brendësia e Defender 130 është projektuar për të krijuar një brendshme të qëllimshme, por premium, me prekje të shtuara të dizajnit si detajet Noble Chrome dhe një rimeso druri.
EKRAN ME PREKJE 11,4"

EKRAN ME PREKJE 11,4"

E pajisur me një ekran me prekje 11,4 inç. Ekrani i shtrirë dhe ndriçimi i rritur i ndërfaqes së xhamit të lakuar shfaq më shumë nga rruga përpara kur lundroni.
LËKURAT LUKSOZE

LËKURAT LUKSOZE

I disponueshëm në një sërë opsionesh, duke përfshirë lëkurën Windsor me vrima Vintage Tan dhe Light Oyster, të cilat do ta çojnë brendësinë tuaj të Defender 130 në një nivel tjetër.

KOMODITETI DHE PRAKTIKITET

Pavarësisht se ku udhëtoni, pavarësisht se me kë udhëtoni, përfitoni sa më shumë nga aventura juaj.

REHATIA E RRESHTIT TË TRETË

REHATIA E RRESHTIT TË TRETË

Pavarësisht se ku uleni në Defender 130, nuk ka asnjë kompromis për rehatinë. Pasagjerët në rreshtin e tretë gëzojnë hapësirën më të mirë në klasë të këmbëve dhe gjerësinë e jastëkut, si dhe mbajtëset e filxhanëve, mbështetëset e krahëve dhe portat e karikimit USB-C.
TIPARET STANDARDE

TIPARET STANDARDE

Defender 130 vjen me një sërë veçorish të brendshme si standarde për t'ju mbështetur në udhëtimin tuaj, si ekrani me prekje 11,4", një tastierë qendrore, dyshekë tapeti dhe një hapësirë ngarkese luksoze me tapet.
KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

Kontrolli i klimës me tre zona siguron ngrohje dhe ftohje për të tre zonat ndërsa Kontrolli i klimës me katër zona ofron kontrolle të pavarura në të tre rreshtat e ndenjëseve.
HAPËSIRË PRAKTIKE NGARKIMI

HAPËSIRË PRAKTIKE NGARKIMI

Edhe me tre rreshta ndenjëse në përdorim, Defender 130 përmban hapësirë për bagazhin tuaj. Për ato pjesë shtesë të marsheve, palosni rreshtin e tretë dhe përdorni një hapësirë ngarkese mbresëlënëse prej 1,232*.

OPSIONET E PAKETAVE

Personalizoni Defenderin tuaj edhe më tej me përzgjedhjen tonë të paketave të jashtme.

PAKETAT E EKSTERIERIT

PAKETAT E EKSTERIERIT

Defender 130 është shumë i personalizueshëm. Ndër opsionet e disponueshme janë katër paketa të jashtme:
– Paketa Black – Paketa Bright – Paketa Extended Black – Paketa Extended Bright
Përdorni konfiguruesin për të ndërtuar Defender 130 tuaj të përsosur.
KRIJONI VETURËN TUAJ

PAKETAT E AKSESORËVE

Mundësi të pakufizuara. Për të bërë më shumë nga bota juaj, zgjidhni nga katër paketat e mëposhtme.

PAKETA EXPLORER

PAKETA EXPLORER

Zbuloni gjurmët tuaja, pavarësisht nga terreni. Paketa Explorer pajis Defender për të sfiduar konventat dhe për të pushtuar peizazhet më të paeksploruara.
PAKETA ADVENTURE

PAKETA ADVENTURE

Merrni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa Adventure e pajis Defender për t'ju larguar nga rruga e izoluar dhe në sheshin e lojërave të natyrës.
PAKETA COUNTRY

PAKETA COUNTRY

Sillni çizmet më me baltë. Paketa Country pajis Defender për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
PAKETA URBAN

PAKETA URBAN

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urban e pajis Defender për t'u dalluar në periferi me stilin e kthimit të kokës, besimin dhe qetësinë.

PERSONALIZIMI I FUNDIT

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.
EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET E LAND ROVER DEFENDER

MODELET E LAND ROVER DEFENDER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKAT
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.
SHIKONI GALERINË

*Vëllimi i lagësht është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng.