LAND ROVER DISCOVERY
SPECIFIKIMET

DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY

DISCOVERY

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS
KTHESA RROTULLUESE

CILIN LAND ROVER DISCOVERY DO TË ZGJIDHNI?

SUV më i gjithanshëm me shtatë ndenjëse.

Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO₂ dhe të ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve të pajisur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

††Shikoni shifrat WLTP
The figures provided are as a result of official manufacturer's tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories fitted.

When fitted with 21" wheels.
Loadspace Width will be 1.273 when 4-zone climate control is fitted. 4-zone climate control is not available on commercial vehicles.
Përfshin plot me lëngje dhe karburant 90%.
Përfshin një drejtues 75 kg, plot me lëng dhe karburant 90%.
Maximum coupling point is limited to 100kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Maximum towing capacity is limited to 2.500kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Volume as measured by simulating the loadspace filled with liquid.
Volume as measured with VDA-compliant solid blocks (200mm x 50mm x 100mm).

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikave standarde. Shtesat opsionale rrisin peshën.
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.