DEFENDER I MBRETËRESHËS NË SHËRBIM AKTIV

DEFENDER I MBRETËRESHËS NË SHËRBIM AKTIV

SHOQËRON NGADO KRYQIN E KUQ BRITANIK

Ekipet e Kryqit të Kuq janë në shërbim aktiv me automjetin Defender në Uellsin e Veriut, duke ofruar mbështetje për personat në komunitetet e thella, si malet Snowdonia, Gadishulli Lleyn dhe Ishulli Anglesey.  


Defender 130 i konvertuar iu dhurua Kryqit të Kuq Britanik nga JLR-ja në përkujtim të Jubileut të Platintë të Madhërisë së Saj Mbretëreshës Elizabeth II.

SHOQËRON NGADO KRYQIN E KUQ BRITANIK

Duke punuar me Kryqin e Kuq Britanik, i cili ishte nën mbështetjen e Mbretëreshës për 70 vjet, Defender 130 është përshtatur në përputhje me parimet e luksit modern të JLR-së për të përfshirë veçori komunikimi të avancuara. 


Antena me lidhje 4G e përmirësuar siguron sinjal të fortë dhe të qëndrueshëm kudo, çka është veçanërisht e rëndësishme në vijën bregdetare të Uellsit, për shkak të terrenit malor dhe zonave të thella.

DEFENDER I MBRETËRESHËS
DEFENDER I MBRETËRESHËS

Ky automjet përfshin një telefon të integruar, radio për komunikime VHF dhe telematikë të përmirësuar me gjurmim GPS. Sistemi i energjisë diellore në pjesën e sipërme të kabinës karikon baterinë rezervë për të mundësuar përdorimin e pajisjeve aksesore ndërkohë që motori është fikur.  


Sistemi i hapësirave të integruara u mundëson ekipeve të transportojnë batanije, ushqime dhe mjete të ndihmës së parë. Madje, ekipi mund të përgatisë edhe çaj, falë një pajisjeje të integruar për ngrohjen e ujit.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Liri për të gjithë. Tetë ndenjëse për eksplorim të përbashkët.
AKTIVISTËT HUMANITARË NË VEPRIM

AKTIVISTËT HUMANITARË NË VEPRIM

Në terren gjatë vitit të krizave.