PIVI PRO
PËRDITËSIMET E HARTËS

PIVI PRO<br> PËRDITËSIMET E HARTËS

Për të përditësuar hartat në sistemin tuaj të informacionit dhe argëtimit Pivi ose Pivi Pro mjafton të ndiqni udhëzimet e renditura në vijim.

PËRPARA SE TË FILLONI

Do t’ju duhet ta keni gati numrin VIN të automjetit tuaj.
Shkarkoni aplikacionin më të ri Map Downloader për Apple or Windows kompjuterin tuaj.
Siguroni një USB për të kryer transferimin e hartave.