LAND ROVER INCONTROL

LAND ROVER INCONTROL
ÇFARË ËSHTË LAND ROVER INCONTROL?

ÇFARË ËSHTË LAND ROVER INCONTROL?

Land Rover InControl është një gamë shërbimesh dhe aplikacionesh që ju mundëson të lidheni me automjetin tuaj dhe me botën përreth në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt.
UDHËZUESI I PËRDORUESIT PËR LAND ROVER INCONTROL

UDHËZUESI I PËRDORUESIT PËR LAND ROVER INCONTROL

Gjithçka që ju nevojitet për të shijuar përvojën me veçoritë dhe aplikacionet e Land Rover InControl, nga navigacioni, argëtimi, siguria dhe më tej.

MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

FAQJA E INTERNETIT MY LAND ROVER INCONTROL

FAQJA E INTERNETIT MY LAND ROVER INCONTROL

Regjistrohuni dhe hyni në My Land Rover InControl për të personalizuar preferencat tuaja dhe për të menaxhuar veçoritë tuaja të InControl.
MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me Land Rover InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Aksesoni termat dhe kushtet dhe dokumentet e politikës së privatësisë së Land Rover InControl nga faqja e internetit e Land Rover për vendin tuaj.