MBËSHTETJA PËR INCONTROL

MBËSHTETJA PËR INCONTROL

PYETJE DHE PËRGJIGJE TË SHPESHTA

Mësoni më tepër rreth veçorive dhe funksionalitetit të shkëlqyer të sistemit InControl.

PPSH PËR INCONTROL TOUCH PRO

PPSH PËR INCONTROL TOUCH PRO

Informacion i përgjithshëm rreth sistemit më të avancuar të multimedias të ofruar ndonjëherë nga Land Rover.
PPSH PËR INCONTROL TOUCH

PPSH PËR INCONTROL TOUCH

Informacion i përgjithshëm rreth sistemit të fuqishëm të multimedias të Land Rover.
RRETH INCONTROL

RRETH INCONTROL

InControl është një gamë shërbimesh dhe aplikacionesh që ju mundëson të lidheni me automjetin tuaj dhe me botën përreth në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt.
KONTAKTONI ME NE

KONTAKTONI ME NE

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Kur regjistroheni për shërbimet Protect ose kur përdorni Touch Pro ose InControl Apps, do t’ju kërkohet të pranoni kushtet tona ligjore dhe politikat. Për informacion të mëtejshëm, këto kushte dhe politika mund t’i gjeni më poshtë: